Kerst in Malaga

De unieke kerstsfeer van Málaga stad

Kerst in Malaga is heerlijk. Als je op vakantie bent in de provincie Malaga kun je overdag genieten van de zon op een terrasje of zelfs op een beschutte plek aan het strand. ´s Avonds de stad in om tapas te eten en een wijntje te drinken en te genieten van de reuring en de kerstsfeer. Veel terrassen hebben in de wintermaanden grote buitenheaters staan zodat je tot laat buiten kunnen zitten.

Kerstverlichting Málaga 2017

Ieder jaar doet de gemeente Malaga erg hun best om fantastische kerstversiering te ontwerpen en op te hangen. De kerstversiering bestaat uit een paar miljoen lampjes en wordt altijd volgens traditie op een bepaalde datum eind november iets na 6 uur door de burgemeester van de stad Malaga aangezet. Dit is een heel spektakel, van heinde en ver komen de malagueños en toeristen en proberen een plaats te bemachtigen op het Plaza de la Constitucion waar je de lichtshow het beste kunt zien.

Na de inauguratie van de kerstversiering zal de kerstverlichting iedere dag aangezet worden. Je kunt dagelijks van 18.30 tot 02.00 uur s’nachts van de kerstverlichting genieten tot 6 januari, de dag van Drie Koningen.

Ben jij wel eens tijdens kerst in Málaga geweest?

Dit jaar zal de kerstverlichting 29 november aangaan.

 

ZOEK OP DE KAART VAN ANDALUSIË!

Kaart van Andalusie

Op deze inzoombare Google Maps-kaart vind je alle inspiratie voor je vakantie, rondreis of stedentrip in Andalusië!

Download GRATIS “Malaga als een Malagueño” een eGuide vol leuke tips!

Gratis eGuide Malaga als een Malagueño

ReizenReizen

NIEUWS UIT SPANJE

nieuws uit Spanje