Albaicin

De mooiste wijk van Granada

Albaicín is de oude Moorse wijk van de stad Granada. De wijk ligt op een heuvel recht tegenover het Alhambra dat met de wijk is verbonden via een aantal bruggen over de rivier Darro.

Vanaf het Albaicin heb je een fantastisch uitzicht op het tegenover liggende Alhambra. Het Albaicin kenmerkt zich door  smalle, steile straatjes, mooie pleintjes, oude kerken en witgekalkte huisjes.

Het is geweldig om door de smalle straatjes te slenteren. In de smalle straatjes rondom de Calle Calderia vind je ontzettend veel Arabische theehuizen (teterias), restaurantjes en winkeltjes. Het doet echt denken aan Marokko.

Bestel voordelig en veilig tickets online en ¨skip the line¨
Tickets voor het Alhambra complex koop je eenvoudig online vanuit je luie stoel bij onze partner Ticketbar. Geen gedoe bij aankomst op je vakantieadres én je vermijdt de ellenlange wachtrij.  Vergeet niet naar een authentieke flamenco show te gaan! Er is een combinatieticket verkrijgbaar voor toegang tot het Alhambra een fantastische flamenco show, inclusief diner! Er zijn nog meer tickets voor Granada beschikbaar, kijk eens hier.

KOOP NU

ReizenReizen

Calle Caldera s/n, Granada
Granada
Routebeschrijving



Booking.com

NIEUWS UIT SPANJE

nieuws uit Spanje