Samenwerken met Bestemming Andalusië?

Wil je  meer gasten en een betere online zichtbaarheid voor jouw Bestemming in Andalusië ? Zet je bedrijf dan bij ons in het zonnetje.

Bestemming Andalusië  is een snelgroeiende website boordevol tips en inspiratie  voor Nederlandstalige vakantiegangers  in Andalusië.  Heb je een hotel, B&B, casa rural, vakantiehuis, appartement of andere vorm van (toeristische) dienstverlening in Andalusië? Wil je graag samenwerken met Bestemming Andalusië en je  verblijf, product of dienst promoten op onze website? Dat kan!

Promotiepakket

Al voor € 50 euro per jaar staat jouw accommodatie, product of dienstverlening op Bestemming Andalusië.

Bekijk hier een voorbeeld van een Premium pakket en een Basic pakket. Klik vervolgens op de button onderaan de pagina en kies daarna het pakket dat het beste bij je past. Na je betaling  kom je op je persoonlijke loginpagina waar je alle gegevens kunt invullen en uploaden.

Heb je meer accommodaties of andere activiteiten die je tegelijkertijd wilt promoten op Bestemming Andalusië? Neem dan contact met ons op voor een aantrekkelijke korting!

Je deelname is voor de periode van een jaar. Daarna kun je bepalen of je de samenwerking met Bestemming Andalusië wilt verlengen.

 

 

Pakket bestellen