Reisgids Malaga: de leukste trips door stad en omgeving

Wat kun je allemaal doen in Málaga en omgeving?

Ben je plannen aan het maken voor ‘na corona’ en wil je meer weten over de leukste trips door de provincie Málaga en door de stad zelf, bestel dan de Reisgids Malaga geschreven door Else Beekman.

Het is de enige zeer uitgebreide Nederlandstalige gids die zowel de stad Málaga als de directe omgeving uitgebreid behandelt. Veel informatie is nergens anders te vinden want ontsproten uit de eigen ervaring van de schrijfster die al bijna 20 jaar in de omgeving van Malaga woont.

Boeiende stedentrip

Malaga is inmiddels veel meer dan de vliegbestemming voor zon zee en strand aan de populaire vakantiekust Costa del Sol. Steeds meer mensen weten de Zuid-Spaanse stad te vinden voor een boeiende stedentrip. En dat is terecht! Malaga biedt een perfecte mix van cultuur, bijzondere musea, lekkere restaurants, hippe bars, een heerlijk klimaat en bruisende stadsstranden.

Omgeving van Málaga

Ben je uitgekeken in de stad vergeet dan vooral de omgeving van Malaga niet. Hier liggen levendige badplaatsen zoals Torremolinos en Marbella. Ook vind je er zonovergoten natuurparken, fraaie natuurgebieden en oogverblindend witte dorpjes. Wil je een actieve vakantie, dan liggen eindeloze wandel- en fietsroutes op je te wachten. Dus ook genoeg te doen voor meerdere bezoeken!

Leukste dagtrips

De leukste (dag)trips door de stad en omgeving worden in dit boek omschreven. Of je nu met je gezin op vakantie gaat, liever actief je vakantie viert of vooral wilt genieten van de lokale keuken en de plaatselijke wijnen, van alles is terug te vinden in dit boek. Het laatste hoofdstuk is volledig geweid aan alle dingen die je met kinderen kunt doen.

Else beekman

Else Beekman woont bijna 20 jaar in Malaga. Ze verkende de stad en omgeving sindsdien niet alleen voor haar eigen plezier maar ook beroepsmatig. Ze schreef voor uiteenlopende media over Spanje en doet dit nu voor haar eigen websites InSpanje.nl, MeerSpanje.nl en Bestemmingandalusie.nl.

van het gebaande pad

De gids is te bestellen via deze link en verscheen bij Uitgeverij Edicola in de reeks Spanje-gidsen van het label Passepartout reisgidsen. In het boek staan niet alleen alle belangrijke monumenten in de stad beschreven, maar de tekst leidt je ook van het gebaande pad af. Zo maak je kennis met mooie routes in de omgeving die nog niet zijn platgetreden en toch heel interessant zijn.

ZOEK OP DE KAART VAN ANDALUSIË!

Kaart van Andalusie

Op deze inzoombare Google Maps-kaart vind je alle inspiratie voor je vakantie, rondreis of stedentrip in Andalusië!

Download GRATIS “Malaga als een Malagueño” een eGuide vol leuke tips!

Gratis eGuide Malaga als een Malagueño

ReizenReizen

NIEUWS UIT SPANJE

nieuws uit Spanje