Reisgids Malaga: de leukste trips door stad en omgeving

Wat kun je allemaal doen in Malaga en omgeving?

Ben je plannen aan het maken voor ‘na corona’ en wil je meer weten over de leukste trips door de provincie Málaga en door de stad zelf, bestel dan de Reisgids Malaga geschreven door Else Beekman. Het is de enige zeer uitgebreide Nederlandstalige gids die zowel de stad Málaga als de directe omgeving uitgebreid behandelt. Veel informatie is nergens anders te vinden want ontsproten uit de eigen ervaring van de schrijfster die al bijna 18 jaar in de omgeving van Malaga woont.

Malaga is inmiddels veel meer dan de vliegbestemming voor zon zee en strand aan de populaire vakantiekust Costa del Sol. Steeds meer mensen weten de Zuid-Spaanse stad te vinden voor een boeiende stedentrip. En dat is terecht! Malaga biedt een perfecte mix van cultuur, bijzondere musea, lekkere restaurants, hippe bars, een heerlijk klimaat en bruisende stadsstranden.

Ben je uitgekeken in de stad vergeet dan vooral de omgeving van Malaga niet. Hier liggen levendige badplaatsen zoals Torremolinos en Marbella, zonovergoten natuurparken, fraaie natuurgebieden, oogverblindend witte dorpjes en eindeloze wandel- en fietsroutes op je te wachten. Dus ook genoet te doen voor meerdere bezoeken!

De leukste (dag)trips door de stad en omgeving worden in dit boek omschreven. Of je nu met je gezin op vakantie gaat, liever actief je vakantie viert of vooral wilt genieten van de lokale keuken en de plaatselijke wijnen, van alles is terug te vinden in dit boek. Het laatste hoofdstuk is volledig geweid aan alle dingen die je met kinderen kunt doen.

Else Beekman woont bijna 18 jaar in Malaga en verkende de stad en omgeving sindsdien niet alleen voor haar eigen plezier maar ook beroepsmatig. Ze schreef voor uiteenlopende media over Spanje en doet dit nu voor haar eigen websites InSpanje.nl, MeerSpanje.nl (momenteel wordt deze vernieuwd) en Bestemmingandalusie.nl.

De gids verscheen bij Uitgeverij Edicola in de reeks Spanje-gidsen van het label Passepartout reisgidsen en toont niet alleen alle belangrijke monumenten in de stad, maar leidt je ook van het gebaande pad af en behandelt mooie routes in de omgeving die nog niet zijn platgetreden, maar daarom niet minder interessant zijn. Aan de Costa del Sol is de gids verkrijgbaar bij de Nederlandse supermarkten Attent Holandes in San Pedro de Alcántara, Fuengirola en Torremolinos

Download GRATIS “Malaga als een Malagueño” een eGuide vol leuke tips!

Gratis eGuide Malaga als een Malagueño

Booking.com
ReizenReizen

ZOEK OP DE KAART VAN ANDALUSIË!

Kaart van Andalusie

Deze handige inzoombare Google Maps-kaart van heel Andalusië is superhandig ter inspiratie voor je vakantie of stedentrip!

Vlucht vertraagd?