Andalusische producten thuis

Haal Andalusië in huis!

Heimwee naar Andalusië maar nog geen vakantie? Haal dan alvast een beetje Andalusische zon en vrolijkheid in huis. Wat dacht je van een zachte Manzanilla en een stukje manchego met wat vijgenjam? Een olijventapenade met wat picos? Of misschien wil je je culinaire vrienden van de kookclub  imponeren met een echte Spaanse paella?

Duik dan eens in de Nederlandse webshop  van Original Andalucia.  Via hun Spaanse webwinkel verkopen de Nederlandse Pierre en de Spaanse Maria al meer dan 15 jaar typisch kwaliteitsproducten uit Andalusië in Nederland en België. Van pimenton (gerookt paprikapoeder dat in veel gerechten wordt gebruikt) tot een complete Serranoham of Pata Negra uit Jabugo van een paar kilo. Y mucho mas!

Pimenton, gerookt paprikapoeder

Ambachtelijk

De meeste producten zijn afkomstig van kleine ambachtelijke fabrikanten en producenten. Daarnaast verkoopt Original Andalucia fino´s en kwaliteitswijnen van gerenommeerde wijnhuizen.  Zoals van Bodega Robles, een van de eerste biologische wijnproducenten in Andalusië. En wie ooit Málaga heeft bezocht, heeft vast weleens een zoete Málagawijn uit het vat aan de toog geproefd bij Antigua Casa de Guardia, de oudste bodega en producent van Málagawijn. Original Andalucia heeft hem in huis. Alle producten uit de webwinkel worden rechtstreeks van de producent afgenomen, maar niet eerder dan dat ze door Pierre (uit Nederland) en Maria (uit Andalusië) persoonlijk zijn geproefd en goedgekeurd.

Jamon Ibérico van  Eco Ibéricos

Recepten

De meeste producten worden doorgaans binnen twee tot drie dagen geleverd. Ter plekke afhalen kan ook. De website van Original Andalucia staat verder boordevol recepten van typisch Andalusische (streek)gerechten en de herkomst van producten. Ook vind je allerhande weetjes en achtergrondinformatie over deze populaire vakantiebestemming aan de Costa del Sol.

 

ZOEK OP DE KAART VAN ANDALUSIË!

Kaart van Andalusie

Op deze inzoombare Google Maps-kaart vind je alle inspiratie voor je vakantie, rondreis of stedentrip in Andalusië!

Download GRATIS “Malaga als een Malagueño” een eGuide vol leuke tips!

Gratis eGuide Malaga als een Malagueño

ReizenReizen

NIEUWS UIT SPANJE

nieuws uit Spanje